Składniki:
Sposób przygotowania:
Orzechy i migdały zalej wrzątkiem, a płatki zimną wodą, dodaj sól i Ispagul® S, wymieszaj a następnie gotuj na małym ogniu, pod przykryciem ok. 10 min. Przełóż owsiankę do dwóch miseczek, posyp orzechami, migdałami oraz owocami. Opcjonalnie polej miodem.
Składniki:
Sposób przygotowania
Zmiksuj mąkę, mleko, jajko, oliwę oraz Ispagul® S. Na rozgrzanej patelni smaż okrągłe, płaskie placki. Połóż naleśniki na talerzach, polej syropem i posyp owocami.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Jogurt wymieszaj z Ispagul® S i miodem. Przełóż do szklanych pucharków, na wierzchu ułóż owoce i orzechy. Przechowuj w lodówce maksymalnie 1 dzień.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Ziemniaki obierz, brokuł podziel na różyczki, resztę warzyw posiekaj. Na maśle podsmaż cebulkę na złoto, następnie dodaj pozostałe warzywa i chwilkę podsmaż, mieszając. Zalej całość bulionem i gotuj, aż warzywa będą miękkie. Zmiksuj całość, dopraw solą, pieprzem i gałką muszkatałową, dodaj Ispagul® S.
Składniki:
Sposób przygotowania:
Piekarnik rozgrzej do 220°C. Warzywa obierz, pokrój w słupki i włóż do naczynia żaroodpornego. Skrop obficie oliwą, dopraw solą, pieprzem i rozmarynem. Po wyjęciu z piekarnika, posyp Ispagul® S. Piecz ok. 25 minut.
Składniki:
Sos:
Sposób przygotowania:
Sałatę poszarp na mniejsze kawałki, gruszkę pokrój na ćwiartki i ułóż na sałacie. Dodaj kozi ser i orzechy. Wymieszaj wszystkie składniki sosu i polej sałatkę.